Ferizaj: 800 euro gjobë ndaj dy shoferëve që tejkaluan shpejtësinë - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Ferizaj: 800 euro gjobë ndaj dy shoferëve që tejkaluan shpejtësinë

NULL NULL
09/08/2022

800 euro gjobë është shqiptuar ndaj dy shoferëve në Ferizaj, të cilët kishin tejkaluar shpejtësinë.

M.B, 19 vjeçar kishte vozitur 90 km/h në rrugën “Rexhep Bislimi”, aty ku kufizimi i shpejtësisë ishte 40 km/h.

Ndaj tij është shqiptuar, 300 euro gjobë i janë hequr tre pikë dhe i është konfiskuar patentë shoferi për gjashtë muaj.

Ndërkaq, në të njëjtën rrugë ndaj A.T, 33 vjeçar, është shqiptuar një gjobë në vlerë prej 500 euro.

Ai kishte vozitur 118 km/h në zonë ku kufizimi i shpejtësisë ishte 40 km/h.

Atij po ashtu i janë hequr pesë pikë dhe i është konfiskuar patentë shoferi për një vit.