11:30, 9 Mars 2019

Sipas një sondazhi të publikuar nga “The Archieves of Sexual Behaviour”, thuhet se femrat që gënjejnë duke pretenduar se kanë përjetuar orgazmë, kanë më shumë prirje për të tradhtuar.

Në këtë sondazh, organizata i pyeti gratë nëse ato kishin liruar ndonjë orgazmë të rreme gjatë aktit seksual.

Rezultatet treguan se ato që e pretendonin kulminacionin seksual ishin më të prirë për të qenë jobesnike, shkruan noa.al. Ato gjithashtu kanë më shumë gjasa të kenë mungesë komunikimi dhe të mos kenë ndjenja për kënaqësi seksuale.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë