Femrat në mesatare kanë pasur seks një ditë më shumë se meshkujt - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Femrat në mesatare kanë pasur seks një ditë më shumë se meshkujt

NULL NULL
15/12/2015

Kur është fjala për jetën seksuale, ajo nuk është një konkurs.

Gjë që është shumë e mirë se nëse do të ishte, gratë kanë fituar këtë vit.

Sipas një studimi të kohëve të fundit, gratë kanë shpenzuar në mesatare një total prej katër ditëve me marrëdhënie seksuale në vitin 2015.

Burrat kishin një mesatare prej tri ditëve, transmeton Klan Kosova.

Meshkujt kanë shpenzuar më shumë kohë në shtrat se sa gratë këtë vit, por ata e kanë përdorur këtë kohë për të fjetur.

Mashkulli mesatar kishte 80 ditë gjumë, ndërsa femrat vetëm 66 ditë.

Dhe një lajm jashtëzakonisht klishe, ne të gjithë shpenzojmë dy herë më shumë se dy herë kohë duke folur për motin se sa kemi marrëdhënie seksuale.

Sondazhi i 1,300 personave është kryer nga Watch Shop, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë ju sjellim listën se si e kanë kaluar femrat vitin 2015 si dhe meshkujt.

Femrat në 2015:

6 ditë pastrim

24 ditë duke u ndërruar

66 ditë duke fjetur

19 ditë duke folur rreth motit

4 ditë duke bërë seks

6 ditë duke pirë

4 ditë ushtrime

23 ditë duke bërë dush

Meshkujt në vitin 2015:

4 ditë duke pastruar

24 ditë duke u ndërruar

80 ditë duke fjetur

12 ditë duke folur rreth motit

3 ditë seks

8 ditë duke pirë

7 ditë ushtrime

18 ditë dush