14:42, 9 Nëntor 2018

Në një festival muzikor në Atlanta të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka ndodhur diçka sa qesharake, aq edhe e lezetshme.

Një fëmijë i vogël, pasi që prindërit e tij bëhen gati për t’u larguar nga festivali, shkon dhe i përqafon një nga një pothuajse të gjithë të pranishmit.

Ndiqeni momentin interesant në videon më poshtë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë