11:47, 10 Janar 2019

Në kronikën e mëposhtme, gazetari Ardian Gaxherri e sjellë profilin e një shkrimtari të ri, shumë premtues, i quajtur Fejzë Demiri.

Kush është ky 21-vjeçar i cili ka disa libra të shkruar, prej nga vjen dhe cilat janë krijimet e tij, e kuptoni duke klikuar në video.

Ora 7 – Fejzë Demiri, 21 vjeçari i cili shkroi 7 libra me poezi dhe prozë – Klan Kosova

Ora 7 – Fejzë Demiri, 21 vjeçari i cili shkroi 7 libra me poezi dhe prozë – Klan Kosova Është gazetari Ardian Gaxherri, ai i cili sjellë profilin e një shkrimtari të ri, shumë premtues i quajtur Fejzë Demiri. Kush është ky 21 vjeçari, i cili ka disa libra të shkruar, prej nga vjen dhe cilat janë krijimet e tij na tregon Ardiani në studio.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 9 janvier 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë