Fauci kërkon mbrojtje të afërt për vajzat e tij, derisa familja e tij merr kërcënime

Fauci kërkon mbrojtje të afërt për vajzat e tij, derisa familja e tij merr kërcënime

2 muaj më parë

Anthony Fauci, udhëheqësi i Task Forcës së SHBA-së për luftimin e pandemisë ka thënë se pas kërcënimeve që i janë adresuar atij dhe familjes se tij, është detyruar të kërkoj të siguri të afërt për vajzat e tij.

Ai ka thënë se ky kërcenim ka shqetësuar të gjithë antëarët e familjes, dhe vjen si rezultat i pakënaqësive të amerikaneve në lidhje me menaxhimin e situatës me pandeminë.

Fauci ka thënë për CNN se gjendja në të cilën ndodhet vendi ka bërë që shumë kush të frustrohet dhe atë e shprehin edhe me kërcënime.