9:00, 12 Shkurt 2019

Niseni mëngjesin me një pije të lehtë për t’u përgatitur, e cila do t’ju ndihmojë të humbisni peshë.

Ajo çka ju duhet janë farat chia, limon, mjaltë dhe ujë.

Përzieni këta përbërës në një vend dhe konsumojeni pijen çdo mëngjes për 15 ditë rresht.

Si ta bëni përgatitjen mund ta shikoni në videon më poshtë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë