21:13, 25 Shkurt 2020

Kobe Bryant vazhdon të jetojë në forma të ndryshme në rrugët e Los Angeles.

Një muaj pasi ndërroi jetë, gruaja Vanessa organizoi një takim publik lamtumirës për legjendën, njofton Klan Kosova.

Memoriali u mbajt të hënën në Staples Center, aty ku Kobe kaloi gjysmën e jetës.

Në mesin e 20 mijë personave ishin emrat më të njohur në Amerikë, e kur nisi të flas e veja e të ndjerit, disa herë u ndal nga lotët.

Pse i vdiqën bashkë bashkëshorti dhe vajza e saj Gianna, tha se nuk ishte rastësi.

Kronikë nga Emanuell Syla

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë