10:30, 9 Nëntor 2018

Familja e Cristiano Ronaldos e cila përbehet nga ylli portugez, e fejuara Georgina Rodriguez, katër fëmijët dhe nëna e CR7-ës Dolores Aveiro, zgjerohet sërish.

Pjesëtari i ri është një mace shumë e çmuar, e quajtur Sphynx.

Është me origjinë kanadeze, nuk ka asnjë qime në trup dhe kushton mbi 2.000 euro.

Një shumë aspak problematike për sulmuesin e Juventusit, i cili ka vendosur t’i bëjë një dhuratë vetes, me Gerorginan që ka zbuluar pjestërin e ri të familjes në Instagram.

Mbetet akoma mister emri i kafshës./ Supersport.al.