22:39, 19 Prill 2019

Njëri nga protagonistët e luftës së fundit në Kosovë, Fadil Demiri në një intervistë ekskluzive për emisionin “Blic Interview” me Astrit Gashin, ka folur për FARK-un, UÇK-në dhe Betejën e Koshares.

Ai ka dhënë një deklaratë tepër interesante për çështjen e Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës (FARK).

“Formalisht, në asnjë dokument nuk e kam parë të shkruar FARK-un. Madje, as në Ministrinë e Mbrojtjes së drejtuar nga ana e Ahmet Krasniqit”, tha ai.

“Bislim Zyrapi është njeriu i cili ka bërë më së shumti në ristrukturimin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë