Facebook, Instagram dhe WhatsApp dalin jashtë funksionit!

Facebook, Instagram dhe WhatsApp dalin jashtë funksionit!

NULL NULL
2 weeks më parë

Facebook, Instagram dhe WhatsApp janë jashtë funksionit!

Deadline shkruan se shërbimet e këtyre rrjeteve sociale janë prekur në SHBA dhe vende tjera të botës, bazuar në të dhënat nga DownDetector dhe monitorues të tjerë.

Në një deklaratë të lëshuar në Twitter, nga Facebook kanë shkruar se “janë të vetëdijshëm që disa njerëz kanë probleme me qasjen në aplikacionin e tyre” dhe se janë duke punuar për ta zgjidhur çështjen.

Kjo ndërprerje vjen pas një sërë artikujsh nga Wall Street Journal që pretendonin se kompania mori një numër vendimesh që binin ndesh me gjetjet e tyre të kërkimit.

Disa muaj më parë, Instagram zbuloi se do të bënte një ndryshim të madh në platformë.