9:13, 12 Shkurt 2020

F 1000 kështu quhet Ferrari që Vettel dhe Leclerc do të pilotojnë gjatë Botërorit të Formula 1 gjatë vitit 2020.

“Kokëkuqja” e re, e prezantuar në teatrin Romolo Valli të Reggio Emilias, është një homazh për Italinë dhe Çmimit të Madh të 1 mij-të në histori ku do të marrë pjesë në këtë sezon.

Njëvendëshja e re ka një tonalitet më të errët të të kuqes.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë