EXIT POLL-i i prezantuar në Klan Kosova: Kusari-Lila dhe Gjini shkojnë në balotazh

EXIT POLL-i i prezantuar në Klan Kosova: Kusari-Lila dhe Gjini shkojnë në balotazh

NULL NULL
1 month më parë

Sipas EXIT POLL-it të prezantuara në Klan Kosova Mimoza Kusari-Lila është e para në Gjakovë me 41.70%, ndërsa Ardian Gjini i AAK-së me 39.10 përqind që do të shkojnë në balotazh.

E treta është LDK me 9.50% që pasohet nga PDK me 5.50 përqind dhe AKR e fundit me 1.70%.