15:00, 12 Korrik 2019

Lana Parilla dhe Eva Longoria ecën nëpër pistën e sfilatës me disa fëmijë të lezetshëm në Marbella Fashion Show gjatë Fundjavës Globale Filantropike në Spanjë.

Eva është partnere e vjetër e Fondacionit Global të Dhurimeve dhe programi i organizatës ndihmon Fondacionin Eva Longoria, i cili u krijua që t’i ndihmojë femrave latine në ndërtimin e të ardhmes më të mirë për ta dhe familjet e tyre nëpërmjet arsimit dhe sipërmarrjes.

Gjithashtu pjesëmarrës në këtë sfilatë mode ishte edhe miku I aktores, Gary Dourdan.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë