Era e rrëzon lisin, bllokohet qarkullimi në rrugën "Rrustem Statovci" afër Parkut të Qytetit në Prishtinë (VIDEO)

Era e rrëzon lisin, bllokohet qarkullimi në rrugën “Rrustem Statovci” afër Parkut të Qytetit në Prishtinë (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Era e fortë e ka rrëzuar një lis të madh dhe ka bllokuar qarkullimin në rrugën “Rrustem Statovci” në Prishtinë, afër Parkut të Qytetit.

Banorët e asaj zone kanë dalë për ta larguar atë lis, ata kishin sharra dore dhe sëpata për të mundësuar lirimin e rrugës, njofton Klankosova.tv.

Video më poshtë tregon momentin kur është rrëzuar lisi: