13:24, 26 Shkurt 2020

Kulmi i shkollës “Nexhmi Mustafa” në Prugovc, të Prishtinës, është shkatërruar nga erërat e forta të mërkurën.

Si pasojë e erërave, pjesë të shumta të kulmit gjenden në oborrin e kësaj shkolle.

Në bazë të videove dhe fotografive që ka dërguar një lexues i Klan Kosova.tv, shihen copëza të pullazit të shkollës gjithandej.

Konkurs Pune

Lexo më shumë