20:30, 14 Maj 2019

Administrata e Sigurimeve Shoqërore publikoi listën e emrave më të popullarizuar për foshnjat e lindura në Shtetet e Bashkuara vitin e kaluar.

Në krye të listës ishin Liam dhe Emma.

Emri Emma kryeson listën për të pestin vit me radhë.

Liam, i cili së pari u shfaq në top dhjetëshe në vitin 2012 u shfaq në krye të listës për herë të dytë.

Emrat më të popullarizuar për djem në 2018’ën

1. Liam
2. Noah
3. William
4. James
5. Oliver
6. Benjamin
7. Elijah
8. Lucas
9. Mason
10. Logan

Emrat më të popullarizuar për vajza në 2018’ën

1. Emma
2. Olivia
3. Ava
4. Isabella
5. Sophia
6. Charlotte
7. Mia
8. Amelia
9. Harper
10. Evelyn

Konkurs Pune

Lexo më shumë