22:05, 24 Prill 2019

Një djalë emigrantë tre vjeçar është gjetur duke qarë derisa po sillej i vetëm afër kufirit të SHBA-së më Meksikën.

Patrulla kufitare e Amerikës, e ka gjetur djalin në Rio Grande Valley afër Brownsville të Texas gjatë së martës, shkruajnë mediat e huaja, transmeton Klan Kosova.

Emri i tre vjetarit dhe numri i telefonit të tij janë gjetur të shkuara të këpucët e tij kanë njoftuar autoritetet.

“Ne besojmë se djali ka qenë më një grup më të madh por të cilët ikën vrap kur hetuan agjentët”, kanë thënë nga Doganat e SHBA-së dhe Mbrojtja Kufitare.

Agjentët kufitar kanë thënë se ka qenë e pamundur që të gjendeshin të afërmit e djalit “pasi që ai nuk merret vesh mjaftë mirë” për të treguar se kush janë ata.

Konkurs Pune

Lexo më shumë