Emergjenca në QKUK e stërngarkuar (VIDEO)

Emergjenca në QKUK e stërngarkuar (VIDEO)

8 muaj më parë

Dhoma është përplot.

Në fakt, në ketë gjendje reanimacioni në emergjencën e QKUK-së është çdo ditë.

Numri i atyre që kërkojnë ndihmë po i tejkalon kapacitetet e hapësirës me vetëm 8 shtretër, njofton Klan Kosova.

Kjo po ndodh meqë mjekët nga Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Spitalet, po referojnë këtu shumë raste që nuk janë urgjente.

Kronikë nga Mejreme Gashi.