10:36, 26 Shkurt 2019

Rregullatori financiar i SHBA-ve i ka kërkuar një gjykatësi të New Yorkut që të ndalojë kreun e Tesla-s Elon Musk, për mospërfillje të marrëveshjes mbi komentet në mediaa sociale.

Masa nga Komisioni i Sigurisë dhe Shkëmbimit (SEC) vjen pas Musk postoi një shkrim në Twitter rreth prodhimit të makinave të kompanisë.

Vitin e kaluar, Musk u pajtua se nuk do të jepte deklarata për performancën financiare të Tesla-s pa marrëveshje paraprake me kompaninë.

Kjo marrëveshje erdhi pasi ai njoftoi përmes Twitter se Tesla do të shndërrohet në kompani private.

Ende nuk ka koment nga Musk apo Tesla lidhur me kërkesën e SEC.

Konkurs Pune

Lexo më shumë