14:18, 8 Shkurt 2019

Elinel ka publikuar sot edhe një këngë.

“Last chance” quhet ky projekt muzikor që sapo u ngarkua në kanalin zyrtar të reperit në Youtube.

Para kësaj, Elinel publikoi këngën “Pa pendim”, dhe tani premton se çdo jave do ta bëjë të njëjtën gjë, pra fansave të tij do t’i ofrojë edhe shumë këngë të tjera çdo shtatë ditë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë