Ekzistojnë dy lloje të tradhtive në një marrëdhënie - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Ekzistojnë dy lloje të tradhtive në një marrëdhënie

NULL NULL
10/09/2018

Të të tradhëtojnë është një ndër gjërat që të lëndon më shumë. Dhe për këtë kuptuar më mirë situatën, ekspertët na ndihmojnë duke na treguar se ka dy lloje tradhëtish.

I pari është ai që ka si qëllim përfundimin e lidhjes. Kjo ndodh kur duan të ndahen nga partneri, por nuk dinë se si. Dhe duke qenë se e dinë që tradhëtia shpesh çon në ndarje, përdorin këtë mënyrë, shkruan blitz.al. Shpesh nuk i dinë arsyet pse dhe tradhëtia është më e thjeshtë për ta se sa përballimi i arsyeve të vërteta pse lidhja nuk po shkon siç duhet.

Dhe lloji i dytë është ai që ka si qëllim përmbushjen e boshllëqeve që janë krijuar në lidhjen e tyre. Kështu ata mund plotësojnë dëshirat e tyre me dikë tjetër, për aq kohë sa nuk i gjejnë të partneri i tyre.

Ekspertët gjithashtu tregojnë se femrat janë më të prirura drejt llojit të parë, ndërkohë që meshkujt drejt të dytit.