Ekspertët: Maskat e fytyrës nga sperma e ngadalësojnë plakjen

Ekspertët: Maskat e fytyrës nga sperma e ngadalësojnë plakjen

NULL NULL
1 vit më parë

Padyshim se të gjithë dëshirojmë të kemi fytyrë me lëkurë të mirë dhe të butë.

Shumica e vajzave të reja e kanë një fytyrë të tillë, ato padyshim brengosen se a do ta kenë edhe në të ardhmen e pikërisht për këtë bëjnë trajtime të shtrenjta e ndonjëherë edhe nuk japin rezultat të dëshiruar.

Por nëse dëshironi të ngadalësoni procesin e plakjes atëherë provoni maska për fytyrë nga sperma, këtë gjë e rekomandon edhe Chelsee Lewis – eksperte e bukurisë.

Ajo ka punuar edhe me individë si Gwyneth Paltrow dhe Stella McCartney, ndërkaq thotë se klientët e saj nuk janë të turpshëm ta provojnë këtë tretman të fytyrës.

Lewis thotë se sperma është një prej shumë metodave që e rritë furnizimin me oksigjen dhe ndihmon në qarkullimin e gjakut në indet e fytyrës. Kjo ka të bëjë me faktin se sperma është e mbushur me përbërësin që njihet si sperminë.

Ky përbërës është antioksidant që ndihmon në zvogëlimin e rrudhave, e zbutë lëkurën, i largon aknet dhe i jep individit një pamje më të shëndetshme të lëkurës.