19:37, 14 Mars 2018

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, ka folur ekskluzivisht për Info Magazine të Klan Kosovës për përlasjet mes tij dhe ish – kryeministrit maqedonas Nikolla Gruevski.

Ai ka thënë se pamjet e tilla në parlamente janë të panevojshme ndërsa ka theksuar se opozita mendonte që parlamenti do duhej të futej në një system të bllokuar për të miratuar ligjin, njofton Klan Kosova.

Për më shumë detaje ndiqeni prononcimin e tij ekskluziv dhënë për Klan Kosova:

Konkurs Pune

Lexo më shumë