EKSKLUZIVE| Stuart Peach: Marrëveshja Kosovë-Serbi e nevojshme sa më parë – nismat rajonale të jenë gjithëpërfshirëse

I Dërguari i Posaçëm i Britanisë së Madhe për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach, vlerëson se vazhdimi i situatës pa zgjidhje në mes të Kosovës dhe Serbisë shkon në dëm të të dy vendeve dhe që çon ujë në mullirin e atyre që duan stagnim. Peach në intervistë ekskluzive për KlanKosova.tv ka thënë se kjo … Continue reading EKSKLUZIVE| Stuart Peach: Marrëveshja Kosovë-Serbi e nevojshme sa më parë – nismat rajonale të jenë gjithëpërfshirëse