13:59, 15 Mars 2019

Në edicionin e sotëm të Info Magazine në Klan Kosova do të jetë i ftuar komandanti i KFOR-it, Lorenzo D’Addario.

Me gjeneralin italian do të diskutohet për gjendjen e përgjithshme të sigurisë në Kosovë, kërcënimet e Serbisë për ndërhyrje ushtarake dhe reperkusionet e sigurisë si dhe bashkëpunimin me FSK-në.

Për këto dhe tema të tjera, komandanti i KFOR-it, flet në Info Magazine me fillim në orën 17:30.

Mos e humbisni!

Konkurs Pune

Lexo më shumë