“Zoti i dëgjoftë lutjet tuaja e i dhëntë dritë e forcë çdo familjeje që sot feston dhe vetë Shqipërisë së lutjes së sinqertë, punës së palodhur, dashurisë e paqes mes shqiptarëve”.

13:37, 24 Maj 2020

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ua ka uruar të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Fitër Bajramit.

Ai po ashtu ka uruar që Zoti t’i dëgjojë lutjet e besimtarëve, njofton Klan Kosova.

“Zoti i dëgjoftë lutjet tuaja e i dhëntë dritë e forcë çdo familjeje që sot feston dhe vetë Shqipërisë së lutjes së sinqertë, punës së palodhur, dashurisë e paqes mes shqiptarëve”.

“Bekuar qoftë Shqipëria, bekuar qofshin shqiptarët”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë