14:06, 24 Maj 2019

Juanfran i ka thënë lamtumirë Atletico Madrid-it pasi që do të largohet me t’i përfunduar kontrata e tij në qershor.

“Këto janë ditët e mia të fundit në Atletico, shpresoj që të rikthehem shpejtë, kjo është shtëpia ime. Kanë qenë vite të mrekullueshme, më të mirat e karrierës time”, ka thënë Juanfran.

“Është nder që të konsiderohem legjendë e këtij klubi dhe është e pabesueshme që njerëzit mendojnë që jam një nga ta”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë