14:47, 16 Maj 2019

Jennifer Garner duket vërtetë e lumtur kur është bashkë me të dashurin e saj.

Aktorja dukej e buzëqeshur në afërsi të dashurisë së saj, John Miller, pasi ishin për drekë bashkë.

Çifti janë duke e mbajtur lidhjen fortë që kur u bashkuan në tetor të vitit 2018. Miller është personi i vetëm që aktorja ishte lidhur që kur u nda nga Ben Affleck në vitin 2015.

Kujtojmë se Miller është themelues dhe pronar i Cali Group, ku përfshihen pika të hamburgerëve në Cali, Kanada, Meksikë, Kinë dhe disa vende të tjera. Për më tepër, ai nuk është veçse një fytyrë e bukur, meqë është edhe i diplomuar në shkollën e drejtësisë Stanford.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë