16:04, 14 Korrik 2020

Një kompani farmaceutike në Egjipt ka nisur me prodhimin e ilaçit Remdesivir, që shkurton kohën e rimëkëmbjes nga Covid-19.

Me këtë medikament do të furnizohen 127 vende të varfëra dhe ato më të  ardhura të mesme.

Kronikë nga gazetarja Iliri Pireva.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë