23:48, 6 Mars 2019

Arkitekti Astrit Nixha është nderuar edhe me dy çmime të tjera.

Një çmim e ka marrë për objektin e Klan Kosovës dhe tjetrin për teatrin e këtij televizioni.

Çmimet i janë dhënë nga Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës në bienalen që janë duke e mbajtur.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë