14:53, 12 Qershor 2018

Pamjet nga kamera e sigurisë së veturës së policisë në Texas tregojnë momentin kur një grua është gjetur duke fjetur në rrugë.

Në video shihet se si polici ndalon veturën para saj dhe kur i afrohet për ta ndihmuar ajo zgjohet dhe më pas arrestohet për dehje publike.

Gruaja në fjalë u zbulua se quhet Jeanette Murillow dhe u lirua disa orë më vonë.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë