11:03, 10 Qershor 2019

Një djalë adoleshent ka pasur një operacion të rrallë, pasi mjekët gjetën një dhëmb që po rritej brenda testikujve të tij.

Mjekët u tronditën kur gjetën dhëmbin që ishte rritur në testikulin e djalit 13 vjeçar në vend të gojës së tij.

Mjekët rusë fillimisht kishin frikë se ishte një tumor por u habitën kur skaneri tregoi tjetër gjë. Dhëmbi u hoq në spitalin e fëmijëve ne Moskë dhe mjekët thanë se operacioni i nxënësit ishte i suksesshëm.

Operacioni u krye nga kirurgu Dmitry Tarusin, një urolog i fëmijëve.

Konkurs Pune

Lexo më shumë