20:30, 14 Prill 2019

Sportistit nga Mitrovica për shkak se vuante nga një sëmundje e rëndë mjekët nuk i kishin dhënë shumë kohë jetë.

Mirëpo, ai u shërua dhe arriti të bëhet kampion i Kosovës në bodybuilding, njofton Klan Kosova.

Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.

Konkurs Pune

Lexo më shumë