23:45, 20 Prill 2019

Autoritetet në Bullgari thonë se një avion privat është rrëzuar në rajonin jugor, në qytezën Orizare, nga kjo ka vdekur piloti dhe pasagjeri.

Shefi i Policisë së Plovdiv Atanas Ilkov, tha se arsyet e rrëzimit të airoplanit akom nuk dihet.

Sipas Fox news, aksidenti ka ndodhur në orën 10:20 të së shtunës, teksa një ngjarje sportive u zhvillohej në stadium.

Konkurs Pune

Lexo më shumë