19:00, 22 Gusht 2019

Dwayne Johnson ishte aktori më i paguar i vitit të kaluar, sipas renditjes vjetore më të fundit nga Forbes.

Ai u ngjit nga numri dy vitin e kaluar – megjithë fitimet e tij prej 89.4 milion dollarë në të vërtetë janë më pak se 119 milionë dollarë sa bëri në vitin 2018.

Aktori numër një i vitit të kaluar George Clooney ka rënë nga top dhjetëshja.

Kjo për shkak se fitimet e tij të larta në listën e vitit 2018 kishin rënë pas shitjes së kompanisë së tij tequila, në një marrëveshje me vlerë 1 miliard dollarë.

Listat përfshijnë të ardhurat e përgjithshme të të famshëmve, duke përfshirë edhe mbështetjen që u ofrojnë markave të njohura dhe nuk përbëhen vetëm nga pagesat për aktrim.

Përfitimet e Johnson përfshijnë mbështetjen për markën e veshjeve sportive Under Armor.

Në vitin e fundit, ai ka luajtur në Fast & Furious Hobbs & Shaw, ndërsa më vonë këtë vit, ai do të interpretojë yllin në Jumanji: The Level Next përkrah Kevin Hart dhe Jack Black.

Konkurs Pune

Lexo më shumë