18:00, 25 Gusht 2019

Aktori i njohur, Dwayne Johnson, është martuar javën e kaluar me këngëtaren Lauren Hashian.

Aktori për herë të parë ka folur para mediave për dasmën, ai për Access ka thënë se ishte një ndjenjë e mirë për të kjo martesë

“Ishte ceremoni e bukur dhe kjo ishte fenomenale”.

“Ne ishim larg vëmendjes. E mbajtëm private martesën e cila ishte zgjidhja më perfekte”, tha Johnson.

Konkurs Pune

Lexo më shumë