23:00, 15 Prill 2018

Ju jeni i moshuar aq sa mendoni, dhe kjo definitivisht vlen kur jeni duke dëgjuar muzikë.

Vallëzo dhe këndo sikur askush nuk është duke ju shikuar apo dëgjuar, pikërisht kështu po bënë kjo grua e moshuar në videon e mëposhtme, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë