Droga në Ferizaj erdhi nga Irani përmes Turqisë, të përfshirë edhe pesë shtetas turq

Shefi i Antidrogës në Policinë e Kosovës, Reshat Murseli, ka thënë që dy aksionet policore në veri të Kosovës dhe në Ferizaj ku u shkatërruan dy laboratorë droge, nuk kanë lidhje me njëra-tjetrën, njofton Klan Kosova. Murseli tha se ende nuk kanë informacione nëse ka të përfshirë persona nga përkatësi të ndryshme etnike apo nacionale … Continue reading Droga në Ferizaj erdhi nga Irani përmes Turqisë, të përfshirë edhe pesë shtetas turq