18:08, 10 Prill 2019

Një motoçiklist në rrugët e Polonisë u godit nga një dre që po e kalonte rrugën.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin Wrocklaw dhe është kapur nga kamera e një veture në lëvizje.

Sipas dëshmitarëve të rastit, pas incidentit, njeriu i shtrirë në tokë ishte pa vetëdije. Ndihmë të shpejtë atij ia ka ofruar një mjek që qëlloi në vendin e ngjarjes dhe më pas e ka dorëzuar tek mjekët në veturën e ambulancës, të cilët e kanë dërguar në spital.

Për më shumë, ndiqeni videon e mëposhtme:

Konkurs Pune

Lexo më shumë