11:15, 17 Prill 2018

Në Sankovc të Drenasit një person ka raportuar se përderisa ishe duke punuar në oborrin e shtëpisë së tij, ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

Njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes, ndërsa ai për deminim i FSK-së dhe KFOR –it kanë tërhequr mjetin e dyshuar.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë