23:20, 14 Mars 2019

Një grabitje e armatosur ndodhi sot pasdite në Drenas.

Policia arriti ta kap të dyshuarin, por është duke e zhvilluar edhe më tej një operacion për gjetjen e armës dhe dëshmive të tjera, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetar Agan Hajdarhoxha.

Konkurs Pune

Lexo më shumë