Drejtori i Policisë në Gjakovë me pesë zyrtarë të tjerë suspendohen nga puna

Drejtori i Policisë së Kosovës për rajonin e Gjakovës, Kristë Gjokaj, së bashku me pesë zyrtarë të tjerë janë suspenduar nga puna. Këtë e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë, Baki Kelani, në një lidhje direkte në emisionin Info Magazine. “Kemi pranuar rekomandim nga Inspektorati Policor dhe janë marrë masat e suspendimit”. Kelani ka bërë të … Continue reading Drejtori i Policisë në Gjakovë me pesë zyrtarë të tjerë suspendohen nga puna