10:30, 10 Dhjetor 2019

Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë reportazhin mbi një shkollë teknike me fokus në drejtimin e xehetarisë.

Çka mësohet aty dhe çfarë të mira i sjellë vendit një drejtim i tillë, e mësoni përmes kronikës së mëposhtme.

Ora 7 – Drejtimi i xehetarisë, mungesa dhe rëndësia – Klan Kosova

Ora 7 – Drejtimi i xehetarisë, mungesa dhe rëndësia – Klan Kosova Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë reportazhin mbi një shkollë teknike me fokus në drejtimin e xehetarisë. Çka mësohet aty, çfarë të mira i sjell vendit një drejtim i tillë e mësoni përmes rrëfimit tonë.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 10 décembre 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë