18:00, 11 Qershor 2019

Reperi 32 vjeçar mori pjesë në ndeshjen e pestë të finales së NBA-së në Toronto, Kanada, të hënën.

Drake ishte i ulur në pjesën e publikut, por me një orë 750 mijë dollarëshe në dorë, njofton Klan Kosova.

Për këtë ndeshje, fituesi i Grammy veshi një bluzë të thjeshtë të Nike dhe pantallona të zeza në të njëjtën markë – por ishte ora e tij shumë eksplicite dhe shumë e shtrenjtë që ra në sy.

Ora ishte e markës Richard Mille “69 Tourbillon Erotic”, e cila përmban tre panele të afta për të shfaqur fraza të ndryshme sugjestive.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë