23:19, 15 Mars 2019

Edhe një herë iu drejtuan Prokurorisë Speciale të vendit.

Kështu përfaqësueset nga zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e krimeve të kryera gjatë luftës së fundit në Kosovë me seli në Gjakovë, të premten ka dorëzuar edhe kontingjentin e 10 të padive ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte, njofton Klan Kosova.

Shkëndie Hoda nga kjo zyre tha se ka pritshmëri të mëdha nga Prokuroria Speciale.

Kronikë nga Klan Kosova.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë