10:16, 4 Shkurt 2019

Ora 7 sjell storien për një dorë protetike e cila është konceptuar dhe punuar nga një djalë i ri i quajtur, Endrit Toplica.

Se çfarë funksione kryen ajo, sa mund të kushtojë nëse prodhohet në masë ju tregojmë vetëm përmes stories së gazetarit Kron Sadiku.

Konkurs Pune

Lexo më shumë