9:59, 18 Shtator 2019

Presidenti i Këshillit Europian, Donald Tusk, ka thënë se nuk do të ketë Europë të qëndrueshme dhe të sigurt pa integrimin e të gjithë Ballkanit në Bashkim Europian.

Ai ka shtuar se anëtarësimi i Shqipërisë në BE është interes për të gjithë Europën, njofton Klan Kosova.

“Anëtarësimi i Shqipërisë në BE është interes për të gjithë Europën. Nuk do të ketë Europë të qëndrueshme dhe të sigurt pa integrimin e të gjithë Ballkanit në BE”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e tij në Twitter.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë