18:13, 15 Maj 2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald  Trump, do të vizitojë Irlandën muajin e ardhshëm.

Trump pas vizitës në Francë që ka në qershor pritet të takohet edhe me kryeministrin irlandez, Leo Varadkar.

Sipas Reuters, Presidenti amerikan ka hequr dorë nga vizita e tij në Irlandë që pati në nëntor të 2018-së.

Trump pritet të mbërrijë në resortin e tij në Doonberg më 5 qershor dhe më pas viziton Britanin, ku më 7 dhe 8 qershor kthehet në Irlandë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë