Dokumentet për Specialen erdhën të gatshme - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Dokumentet për Specialen erdhën të gatshme

NULL NULL
27.04.2015 15:50

Dokumentet për themelimin e Gjykatës Speciale, janë hartuar nga Bashkimi Evropian dhe u janë dorëzuar presidentes, kryeministrit, zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Drejtësisë të gatshme, pa mundur që të ndërhyjnë dhe të paraqesin vërejtjet e tyre.

Derisa, marrëveshja për drejtësi është vlerësuar se është në harmoni me Kushtetutën e Kosovës.

Kështu tha Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi në raportim para Komisionit për Integrime Evropiane.

Por, me këto nuk u pajtuan deputetët të cilët thanë se marrëveshja për drejtësi dhe Gjykata Speciale shkelin Kushtetutën e Kosovës.